Cari Hesap İletişim Bilgileri


Warning: Undefined array key "tie_hide_meta" in /var/www/vhosts/cmryazilim.com/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 5

Warning: Trying to access array offset on null in /var/www/vhosts/cmryazilim.com/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 5

Cari Hesap İletişim Bilgileri

Cari Hesap İletişim Bilgileri Cari hesap adres, telefon ve diğer iletişim bilgileri ile banka işlemlerinde kullanılan diğer bilgiler cari hesap kartı üzerinde İletişim sayfasından kaydedilir.

Adres Bilgileri: Cari hesap adres bilgileri, adres, posta kodu, il, ilçe ve ülke alanlarından kaydedilir. İl, ilçe, semt alanlarında Sistem İşletmeni program bölümünde Kuruluş Bilgileri seçeneği ile yapılan tanımlar listelenir ve seçim yapılır. Cari hesap adres bilgilerinin doğrudan girilmesi de mümkündür.

Bunun için Diğer İşlemler–>Çalışma Bilgileri–>Cari Hesap Çalışma Bilgilerinde yer alan Cari Hesap ve Sevkiyat Adresi Semt/İlçe/İl/Ülke Girişi Serbest Yapılabilsin  parametresi kullanılır. Bu parametre satırında “Evet” seçiminin yapılması durumunda semt, ilçe, il ve ülke alanlarına elle metin girişi yapılabilir. “Hayır” seçimimde, adres kod ve açıklama alanlarına manuel giriş yapıldığında program kullanıcıyı “Bu koda sahip bir İl / İlçe / Semt / Ülke bulunamadı” mesajı ile uyarır.

LogoMaps Özelliğinin kullanılması durumunda, cari hesaba ait adres bilgilerine harita üzerinden ulaşılarak adres alanına aktarılabilir.

Adres doğrulama işlemi de yine harita üzerinden yapılır.

Telefon-Faks No: Cari hesabın telefon ve faks numaraları telefon ve faks bilgilerinin kaydedildiği alanlardır.

İlgili: Müşteri ya da tedarikçi firmada görüşülen kişinin adıdır. Üç ayrı ilgili kişi bilgisi girilebilir.

E-Posta Adresi: Cari hesabın E-Posta adresidir.

Internet Adresi: Cari Hesabın Internet adresidir.

Yazışma Dili: Cari hesapla ilgili yazışmaların yapıldığı dildir.

Adres No: Bu alana girilen adres bilgisi muhtasar beyannamede ödemeler tabındaki “Adres No” kolonuna otomatik olarak aktarılır.